Elke droomtuin begint met een goed ontwerp!

We hebben gemerkt dat veel van onze klanten behoefte hebben aan een uitgangspunt. Daarom biedt A&K Tuinen u de mogelijkheid om samen een tuinontwerp te maken, gewoon bij u thuis. Soms is uw tuin over het algemeen in uitstekende staat, maar zijn er toch een paar dingen niet helemaal naar uw zin, zoals het straatwerk of de locatie van een bepaalde boom. In andere gevallen is alles aan vervanging toe en beginnen we bij nul. Een enkele keer mist u iets in uw tuin, maar weet u niet precies wat – A&K Tuinen slaat de spijker op zijn kop.

Heeft u behoefte aan een tuin vol bloemen en planten, gaat u juist voor strak of wordt het een gezellige tuin waarin geleefd en gespeeld mag worden? We kijken samen naar uw wensen en passen de sfeer, stijl, vorm en functie aan, net zo lang tot die overeenkomt met uw ideaalbeeld. Dat doen we door geheel vrijblijvend een tuinontwerp op schaal te tekenen. Nu kunt u aan de slag, alleen of samen met ons.

Compleet tuinontwerp

U kunt ook kiezen voor een compleet tuinontwerp, een doordachtere en verfijndere versie van het basis tuinontwerp waarin meer ruimte is voor originaliteit en details. Dit heeft iets meer voeten in de aarde en duurt gemiddeld tweeënhalf uur, afhankelijk van de grootte van het project, de moeilijkheidsgraad van uw wensen en de omstandigheden waarin uw tuin verkeert. We meten de tuin op en maken een met de hand getekend ontwerp. Vervolgens zoeken we in alle rust naar de beste opties en mogelijkheden. Na zo’n twee weken krijgt u het ontwerp toegestuurd om eventuele op- en aanmerkingen aan ons door te geven. Is alles naar uw wens? Dan maken we een afspraak, zodat we op korte termijn aan de slag kunnen.

Kosteloze tuinschets aanvragen

Voor meer informatie over onze diensten kunt ons bellen op 06 – 279 799 47 of klik op onderstaande button en vul het offerteaanvraagformulier in.

Kosteloze tuinschets aanvragen